fundusze
facebook
instagram
youtube

MENU

caspar nocą caspar zimą wnętrze hotelu

Szef Kuchni Poleca



Wyjątkowe dania, fantazyjne kompozycje na talerzu, obsługa na najwyższym poziomie – to najważniejsze atuty

restauracji Caspar.

Zachęcamy do zapoznania się z najnowszymi propozycjami przygotowanymi przez naszych doświadczonych kucharzy.
Gwarantujemy doskonały smak i estetyczną formę podania każdego posiłku. Przede wszystkim jednak gwarantujemy, że nasz lokal to miejsce stworzone przez ludzi z pasją do jedzenia,


Polecamy!

1.  Żeberka z dzika z pieczonymi ziemniaczkami, duszoną, czerwoną kapustą, śliwkami i kiszonym ogórkiem.

2.  Pieczony filet z łososia na warzywach julienne z dzikim ryżem i sosem cytrynowym.
3.  Polędwiczki wieprzowe  w sosie kurkowym z frytkami i fasolką szparagową w bekonie.
4.  Przystawka: rolada szpinakowo- łososiowa,
5.  Deser:  sernik, torcik makowy

 


caspar hotel fundusze RP dolny śląsk Unia europejska termy discover spa